Keresztes Csaba, polgármesterjelölt 2019.

Jelölő szervezetek: Tiéd a Város Egyesület, Demokratikus Koalíció, Momentum Mozgalom, Magyar Szocialista Párt, Jobbik Magyarországért Mozgalom, Lehet Más a Politika
Támogató szervezetek: Párbeszéd Magyarországért Párt, Mindenki Magyarországa Mozgalom

Bemutatkozás

Keresztes Csaba 1989-ben született, Zalaegerszegen. Születése óta itt él a városban.

A Pais Dezső Általános Iskolába járt, érettségit és szakmai képesítést a Báthory Szakközépiskolában szerzett.
A Budapesti Gazdasági Egyetem zalaegerszegi karán teljesített sikeres államvizsgát, ahol közgazdásznak tanult. Egyetemi évei alatt a Magyar Közgazdasági Társaság Zalaegerszegi Ifjúsági Szervezetének elnöke volt. 2016-ban megkapta az „Év végzős hallgatója” kitüntetést.

3 évig dolgozott marketing és menedzsment területen egy helyi vállalkozásnál.
Jelenleg egy budapesti székhelyű, informatikai vállalkozásnál alkalmazott, valamint pénzügyi területen dolgozik Zalaegerszegen.

5 éve Zalaegerszeg MJV Oktatási, Kulturális, Ifjúsági és Sport Bizottságának tagja, négy és fél éve a Demokratikus Koalíció helyi választókerületi elnöke.

A 11. választókerület önkormányzati képviselőjelöltként azért fog dolgozni, hogy a kertváros egy nyugodt, minden korosztály számára élhető és biztonságos városrész legyen és maradjon.
Kiemelten szeretne foglalkozni a zöld területek védelmével.

Polgármesterként a Szabad Zalaegerszeg megteremtésén fog munkálkodni. “Zalaegerszeg egy hagyományaira építkező, szociálisan érzékeny, szabad és természeti értékeit megóvó közösség lesz. Olyan közösség, ahol nem számít, hogy a közösség tagjainak van-e, és ha van, milyen párttagkönyv van a zsebükben.

Elérhetőségek

Facebook: facebook.com/keresztescsaba.zeg