Arányos városfejlesztést! Figyelmet minden településrésznek!

2019. október 4-én, pénteken Keresztes Csaba polgármesterjelölt, Nagy Dezső József az 1-es, Kiss Ferenc a 2-es és Bognár Ferenc a 7-es választókerület önkormányzati képviselőjelöltje sajtótájékoztatót tartottak Szenterzsébethegyen, az arányos városfejlesztés szükségességéről.

Mindannyian használjuk az utakat, járdákat, tereket. Azt szeretnénk, hogy a belvárostól távolabbi városrészekben élők azt érezzék, hogy ők is teljesjogú polgárai a városnak. Részesülnek a felújításokból és a fejlesztésekből egyaránt.

A Tiéd a Város Egyesület – DK – JOBBIK – LMP – MSZP – MOMENTUM szövetség programjában, valamint a választókerületi programokban részletesen szerepel, hogy a témával kapcsolatban milyen célokat fogalmaztunk meg. (Részletes program, jelöltek programjai: képviselőjelöltek).

Célunk, hogy megvalósuljanak a szükséges út, járda és parkoló felújítások. Mindenki európai szintű, biztonságos úton mehessen haza, a gépkocsija állapotának veszélyeztetése nélkül.

Nagy Dezső József képviselőjelölt elmondta, hogy Szenterzsébethegy úthálózatának felújítását évek óta halogatja az állam. Jelenleg -augusztusi tájékoztatás szerint- 8 millió forint hiányzik a felújítás elkezdéséhez, amihez az önkormányzat jelek szerint ilyen kis összeggel sem kíván hozzájárulni.

Kiss Ferenc kiemelte: a városrészeken létre fogjuk hozni a települési önkormányzatokat, amik évente fix (most 1 millió forinttal) összeggel fognak tudni gazdálkodni. A polgárőrségeket alanyi jogon fogjuk támogatni, nem a településrész képviselőjének lobbiereje lesz a döntő a támogatások odaítélésében.

Az új közgyűlésben, reményeink szerint többségi frakcióként azon leszünk, hogy az egész várost képviseljük. Városrésztől és politikai hovatartozástól függetlenül. A közösen meghatározott célokat közösen fogjuk megvalósítani. Határozott, de kompromisszumkész munkára készülünk.

Zalaegerszegért!

Legyen Zalaegerszeg mindannyiunké!
Legyen Tiéd a Város!

Tiéd a Város Egyesület – DK – JOBBIK – LMP – MSZP – MOMENTUM

Szólj hozzá!